luk

 

 

 

PROFIL:

Icon Sales er et salgshus med base i centrum af Kolding. Ledelsen har sammenlagt brugt 30 år i krydsfeltet mellem interview og mødebooking; telesalg og fundraising samt opsøgende kundeservice.


Icon Sales bygger på integritet, ordentlighed, nærvær og relation. Det var de værdier, vi savnede, da vi sad i virksomheder med eksterne bureauer tilknyttet. Vi oplever det som et stort tillidshverv at lægge sin kundekontakt ud til en 3. part, og vi vil være et salgsbureau hvor kunderne kommer fordi de har lyst, og ikke fordi de skal. Vi arbejder ud fra et salgskoncept, der drejer sælgers indsats og kundeoplevelsen mod nærvær, professionalisme og relation.

Vi arbejder i dag med topbrands i brancherne forsikring, bank, tele, magasin, ngo, marketing, revision og rådgivning, men hjælper også flere nicher. Vores samarbejdsstrategi er inddragende og langsigtet. Det er vigtigt at vi vækster sammen, og i et tempo der giver mening for alle.

Vores interne målsætning er at skabe sunde og holdbare forudsætninger for vores ansatte. Vi uddanner, coacher og vægter dialog og medarbejderinddragelse højt. Vi tror ikke på en fastlåst og scriptstyret tilgang - vi mener, at det skaber statiske samtaler og uægte kundeoplevelser. Vi tror på selvstændighed, ægthed og autenticitet og arbejder derfor med vores ansattes selvindsigt, assertive kommunikation og naturlighed, når vi coacher.

INFORMATION/KONTAKT:

 

 

 

SPECIALE/SERVICES:

 

SPECIALE/SERVICES:
  • Direkte salg
  • Markedsanalyse
  • Mødebooking